home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
  • Zo 07 Apr 10:00 - Diensten >>>
aankondiging
Protestantse Gemeente Voorburg

Pelikaanlezing Metamorfose van Leidschenhage

Pelikaanlezing: De metamorfose van Leidsenhage 

Dhr. Teun Koek, Projectleider van Unibail-Rodamco voor de vernieuwing van Leidsenhage, geeft een Pelikaanlezing over het onderwerp: "De metamorfose van Leidsenhage" op donderdag 8 september 2016 van 20:00 uur tot 21:30 uur in de Oude Kerk, Herenstraat 77 in Voorburg

Lhage1

Mall of the Netherlands

Leidsenhage wordt de komende jaren vernieuwd. De werkzaamheden rond en in het winkelcentrum zullen u niet zijn ontgaan. Als een phoenix zal het centrum uit de as herrijzen! Na de verbouwing en uitbreiding gaat het winkelcentrum in 2019 verder onder de naam ‘Mall of the Netherlands’.

Het nieuwe winkelen

Winkelen is aan allerlei trends en ontwikkelingen onderhevig. Wie hierop inspeelt, pakt de kansen van vandaag de dag. De kans om van winkelen echt een beleving te maken. De kans om consumenten een inspirerende dag te bieden in plaats van een snelle boodschap te laten doen. "Wij kozen voor de vernieuwing van Leidsenhage, omdat dit alles in zich heeft om uit te groeien tot hét winkelcentrum van Nederland. Denk alleen al aan de ligging met 2,4 miljoen mensen op een half uur rijden en de uitstekende bereikbaarheid. Ook de faciliteiten in de omgeving zijn zeer aantrekkelijk, zoals het park en de waterpartij." zegt de Projectleider Teun Koek. Met de ‘Mall of the Netherlands’ speelt Unibail-Rodamco in op de trends en ontwikkelingen. Het wordt een uniek, volledig overdekt winkelcentrum waar ‘een daagje uit’ centraal staat. Meer informatie vindt u op de website

www.leidsenhagevernieuwt.nl

Kijkje achter de schermen

Dhr. Teun Koek geeft ons vanavond een kijkje in de vele aspecten van deze bijzondere verbouwing en uitbreiding van het ons bekende Leidsenhage, zoals het ontwerp van architect Roberto E. Meyer (ook architect van het Centraal Station in Rotterdam), het winkelaanbod, de flagshipstores, enz. Het belooft een interessante avond te worden en u bent van harte uitgenodigd!

Lhage2

Pelikaanlezingen

Deze lezing wordt georganiseerd door de wijkgemeente Martini van de Protestantse Gemeente van Voorburg om de communicatie tussen kerk en samenleving te bevorderen. De entree van € 5,- komt geheel ten goede aan de restauratie van de toren van de Oude Kerk. In de pauze kunt u genieten van een kopje koffie of een glaasje wijn.