home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
  • Zo 24 Feb 10:00 - Diensten >>>
aankondiging
Protestantse Gemeente Voorburg

´Vogel´ Concert van het Martini Ensemble

IMG 1914

Het Martini Ensemble onder leiding van Jeroen Bosman geeft op vrijdagavond 5 juni vanaf 20:00 uur een bijzonder concert over vogels en gevogelte, met fluitist Pieter Nieuwenhuis.


In de Voorburgse Oude (of Martini) Kerk aan de Herenstraat 77 zal het Martini Ensemble een concert geven met liederen van de 15de tot de 20ste eeuw. Elk vogeltje zingt zoals het gebekt is, en zo ook dit koor! Medewerking aan dit concert wordt verleend door, hoe toepasselijk, fluitist Pieter Nieuwenhuis.

Kwaliteit
De concerten van het Martini Ensemble kenmerken zich door een uiteenlopend en zeer gevarieerd repertoire, mooie interpretatie, hoge kwaliteit en een informele sfeer.
U wordt van harte uitgenodigd van dit concert te komen genieten op 5 juni vanaf 20:00 uur. Na afloop van het concert biedt het Martini Ensemble een hapje en een drankje aan.

Gratis
Hoewel de toegang gratis is, gaat aan het eind van het concert zoals gewoonlijk wel de pet rond, maar voor een goed doel! De opbrengst gaat naar de restauratie van de toren van de Oude Kerk.

Hopelijk tot ziens op vrijdagavond 5 juni en een vriendelijke groet.

Het Martini Ensemble