home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
  • Zo 07 Juli 10:00 - Diensten >>>
aankondiging
Protestantse Gemeente Voorburg

Voorburg-Halle

voorburghalle d gr
 
Gemeentecontact Voorburg - Halle 
 

Contactpersonen:
Arjen van Aalst, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Judy van Engeldorp, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Weekend Halle van 12-15 april 2019
Van vrijdag 12 tot maandagmorgen 15 april 2019 gaat een groep kerkleden uit beide wijkgemeenten van Voorburg naar de partnergemeente van de Marktkirche in Halle (am Saale). Een vriendschapsband die al meer dan 30 jaar bestaat.
Vorig jaar was er een bezoek vanuit Halle aan Voorburg en was het thema “Vrede en gerechtigheid”. Veel mensen hebben toen de vriendschap en hartelijkheid ervaren.
Halle ligt in voormalig Oost-Duitsland ongeveer 50 kilometer van Leipzig. De werkgroep Halle-Voorburg organiseert deze uitwisseling al vele jaren met veel enthousiasme. Het programma omvat inhoudelijke (geloofs-)gesprekken, maar er is ook gelegenheid voor (culturele en culinaire) ontspanning.
We worden altijd zeer hartelijk ontvangen en logeren in gastgezinnen. Wil je mee? We vinden het fijn als weer ‘nieuwe’ mensen meegaan.

Opgeven bij bovenstaande contactpersonen

 

marktkirche

Een niet te missen ervaring!

Onze ervaring is, dat zo’n weekend verdiepend en verrijkend werkt.
Veel mensen uit Voorburg hebben in de loop der jaren deelgenomen aan de ontmoetingen en dat als heel inspirerend ervaren. De vriendschap en de hartelijkheid in de ontmoetingen was voor veel mensen belangrijk.
Laat de taal geen barrière zijn. Gebleken is telkens dat beheersing van het Duits niet noodzakelijk is. Daarom nodigen wij u/jou van harte uit om het hele programma of een deel ervan mee te maken.
 
 
 

De Marktkirche van Halle