home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
  • Zo 16 Dec 10:00 - Diensten >>>
aankondiging
Protestantse Gemeente Voorburg

Kinderkerstfeest 2017

Op het kinderkerstfeest ben je live aanwezig bij ‘Talkshow Het tiende uur'. Met interviews, reportages en veel liedjes komt het kerstverhaal tot leven.

Het oude kerstverhaal in een modern jasje is geschreven door Gelske van der Duin, zangcoach en leidster van de kinderdienst. Kinderen, volwassenen en een ad hoc-koor voeren het uit. We kijken naar mooie gesprekken met drie wijzen uit het Oosten, een beroemde schriftgeleerde en een bevlogen orgelman. Reportages uit Nazareth en Bethlehem volgen de lotgevallen van Maria en Jozef. En natuurlijk mag iedereen de liedjes gezellig meezingen.

Voor kinderen, ouders en belangstellenden
Kinderen met hun ouders en belangstellenden zijn van harte welkom in de Voorburgse Oude Kerk, Herenstraat 77, op zondag 17 december van 16:00 tot 17:00 uur. Inloop vanaf 15:45 uur. De toegang is gratis, er is een collecte voor een goed doel. Met warme chocolademelk en voor de kinderen een verrassing sluiten we deze kersthappening af.


[bijschrift Foto]

De reporter (Frederiek Schormans) van ‘Talkshow Het tiende uur’ interviewt Jozef (Christiaan van der Duin) en Maria (Thirza Bannink), die op weg zijn naar Bethlehem.