home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
  • Zo 17 Sept 10:00 - Diensten >>>
aankondiging
Protestantse Gemeente Voorburg

Diensten

Zondag 17 september
10 uur ds. Giel Schormana     STARTZONDAG!    orde van dienst>>

19 uur vesper ds. A. Dronkert

Startzondag 17 september: ‘Een open huis’

‘Een open huis’. Dat is het thema van de startzondag op 17 september. Het wordt een feestelijke zondag! Het programma is als volgt:

10.00 uur:   Eredienst. Tijdens het daaropvolgende koffiedrinken is er een taartenwedstrijd. Bak je lekkerste taart en breng die mee, zodat iedereen kan proeven en stemmen op het smakelijkste exemplaar.

11.45 uur:  Start van allerhande (verdiepende, educatieve en ontspannende) activiteiten voor jong en oud die aansluiten op het thema ‘Open huis’.

13.00 - 14.00 uur: Lunch. Ook hiervoor nodigen we iedereen uit iets lekkers mee te nemen. Voor de dienst kan dit worden afgegeven in de Voorhof.

Op deze startzondag introduceren we een vraag-en-aanbodbord waarop vrijwilligers zich kunnen aanmelden voor verschillende activiteiten. Op deze manier hopen we die activiteiten een positieve impuls te geven, ook is er een ‘briefjeslamp’ met op de briefjes al onze activiteiten voor het komende seizoen.

Als de gasten die we hadden uitgenodigd voor de Kerkproeverij het daar naar hun zin hadden kunt u dit Open Huis van de startzondag verder inhoud geven door uw gasten ook hiervoor uit te nodigen!

We hopen u en jou te zien op 17 september!

de voorbereidingsgroep (Alice de Groen, Kees Koenen, Annette Koetsier, Els Schippers, Margriet Zuidgeest, ds. Giel Schormans)

 

Start winterwerk

Met de startzondag beginnen ook weer de kringen en andere activiteiten. Zie de Activiteitengids>>.

 

Vredesdienst in de Mantel
Op woensdag 20 september, aanvang 10.30 uur (!) is er in de Mantel een oecumenische viering in het kader van de Vredesweek. Thema is “De kracht van verbeelding” en de voorgangers zijn ds. E. van der Wolf-Kox en pastor P. Sas. Allen van harte welkom in deze dienst.