Actie vakantietas

Ook in Nederland groeien kinderen op in armoede. Voor deze kinderen duurt de zomervakantie erg lang. Veel vriendjes en vriendinnetjes gaan op vakantie, maar bij hen thuis is daar geen geld voor. Hoe leuk is het om deze kinderen een rugtas te geven met spullen om in de zomer mee bezig te zijn?

Dat kan alleen met uw hulp!

Dit jaar werken de Martinigemeente en De Open Hof mee aan de Actie Vakantietas en willen we kinderen in Voorburg verrassen met een gevulde rugtas. En daarbij hebben we uw hulp nodig.

Kerk in Actie stelt rugtassen beschikbaar, die u kunt vullen met leuke dingen om de vakantie door te komen. Denk daarbij aan knutselspullen, stripboeken, buitenspeelgoed enz. De diaconie vult de inhoud aan met toegangskaartjes, bonnen voor een ijsje e.d. We kunnen 50 kinderen in de leeftijd van 4-16 hiermee blij maken.

Meld u uiterlijk 20 juni a.s. aan

bij Gerda van der Hoeven (06 57333678 – gerdavdhoeven@hotmail.com)

of Mieke Plugge (06 15298074 – mplugge2@hotmail.com)

Wilt of kunt u geen rugtas vullen, maar wilt u wel financieel bijdragen, dan kunt u een bedrag overmaken op het rekeningnummer van de diaconie (NL27 INGB 0000 2619 19) onder vermelding van “Actie Vakantietas”. S.v.p. ook vóór 20 juni a.s.

Comments are closed.