Actie vakantietas

Heel hartelijk dank aan alle gemeenteleden van de Martinigemeente en De Open Hof die hebben meegewerkt aan de Actie Vakantietas. We hebben 42 goedgevulde rugtassen kunnen uitdelen, waarvan 33 via de Voedselbank Leidschendam-Voorburg. Dankzij financiële bijdragen die we van gemeenteleden ontvingen (in totaal een bedrag van € 1555,-) konden we de leuke inhoud van de tassen aanvullen met toegangskaartjes voor Drievliet, Zwembad De Fluit (voor de grotere kinderen), Monkeytown (voor de kleintjes), consumptiebonnen en tegoedbonnen voor een ijsje bij IJssalon Zinn.

Wat is de actie vakantietas? 

Ook in Nederland groeien kinderen op in armoede. Voor deze kinderen duurt de zomervakantie erg lang. Veel vriendjes en vriendinnetjes gaan op vakantie, maar bij hen thuis is daar geen geld voor. Hoe leuk is het om deze kinderen een rugtas te geven met spullen om in de zomer mee bezig te zijn?

Dit jaar werkten de Martinigemeente en De Open Hof mee aan de Actie Vakantietas en willen we kinderen in Voorburg verrassen met een gevulde rugtas. 

Kerk in Actie stelt rugtassen beschikbaar, die u kunt vullen met leuke dingen om de vakantie door te komen. Denk daarbij aan knutselspullen, stripboeken, buitenspeelgoed enz. De diaconie vult de inhoud aan met toegangskaartjes, bonnen voor een ijsje e.d. We kunnen 50 kinderen in de leeftijd van 4-16 hiermee blij maken.

De actie is afgerond, informatie bij:

bij Gerda van der Hoeven (06 57333678 – gerdavdhoeven@hotmail.com)

of Mieke Plugge (06 15298074 – mplugge2@hotmail.com)

 

Comments are closed.