home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
  • Zo 23 Feb 10:00 - Diensten >>>
aankondiging
Protestantse Gemeente Voorburg

Disclaimer

Hoewel de teksten op deze website met de grootste zorg zijn samengesteld, is de Oude Kerk van Voorburg en de redactie van deze website niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden. Aan de inhoud van deze teksten kunnen geen rechten worden ontleend.

De kaarten en de plaatsbepaling van de kerken daarop zijn afkomstig uit de database van Google Maps. Het is mogelijk dat de kaarten enigszins afwijken van de werkelijkheid. Oudekerkvoorburg.nl heeft geen mogelijkheid tot aanpassing hiervan.

Copyright
Overname en/of gebruik van logo en lay-out door middel van druk, fotokopie, computertechnologie of op welke andere wijze is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de redactie van website van de Oude Kerk van de Protestantse Gemeente Voorburg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . De teksten mogen onder bronvermelding worden gebruikt.

Vragen en opmerkingen
Voor vragen, klachten, opmerkingen of bij het signaleren van inbreuk op het copyright over de inhoud van de website kunt u een bericht zenden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor vragen en opmerkingen over de werking van het webportal: Mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Techniek
Voor volledig gebruik van alle functionaliteiten van deze website is minimaal Explorer 5.5, Safari 3.1, Netscape 7.2 of Firefox 1.0 vereist. De ondersteuning van CSS en Javascript wordt verondersteld te zijn ingeschakeld. Voor het openen van PDF-documenten is de installatie van Acrobat Reader noodzakelijk. Voor het bekijken van de quicktime panorama's is een Quicktime plugin vereist.