Home Jaaragenda Kringen/Gebed Week van het gebed voor de eenheid van de christenen 16 t/m 23 januari

Week van het gebed voor de eenheid van de christenen 16 t/m 23 januari

Week van gebed voor de eenheid van de christenen 16 – 23 januari om 12 uur  In de week van gebed voor de eenheid van de Christenen bidden we dagelijks om 12 uur in een korte gebedsviering die uitgezonden wordt vanuit een van de kerken in Leidschendam-Voorburg. Op maandag 17 januari vindt de viering plaats in en vanuit de Oude Kerk.

Het thema voor de komende gebedsweek luidt ‘Licht in het duister’. Kerken uit het Midden-Oosten kozen het thema naar aanleiding van het tweede hoofdstuk van het Matteüs-evangelie, waarin het verhaal wordt verteld van magiërs die een bijzondere ster zagen en deze volgden. De ster bracht hen bij Jezus Christus.

We leven in een wereld die hunkert naar licht in de duisternis. De wereldwijde coronapandemie en de economische, politieke en sociale crises die daaruit voortvloeien hebben dat eens te meer laten zien. De ster van Betlehem nodigt ons uit om samen op zoek te gaan naar Christus die het licht der wereld is. Dat is wat we tijdens deze Week van gebed voor eenheid doen.

Voor de link naar de 12 uur viering van de dag klik HIER

De vieringen worden elke dag om 12.00 uur vanuit een andere kerk in Leidschendam-Voorburg uitgezonden. Die viering kan ook op een later moment van de dag worden bekeken zodat iedereen mee kan bidden.
Zie: www.raadvankerkenlv.nl

Zo 16/1 Kruisheuvelkerk          ds. Fulco de Vries

Ma 17/1 Oude Kerk                  ds. Leneke Marchand

Di 18/1 Koningkerk                 ds. Els van der Wolf

Wo 19/1 Koningkerk                 ds. Jan van der Wolf

Do 20/1 Hoeksteen                  ds. Katrijne Bezemer

Vr 21/1 Petrus en Pauluskerk  pastoor W. Bakker

Za 22/1 Franse Kerk                 ds. Bart Noort

Zo 23/1 Martinuskerk               diaken Pier Tolsma

Geen kerk informatie gevonden voor mountpoint:
Shopping Basket