Tweede actie Kerkbalans

Tussenstand Actie Kerkbalans
De kerkrentmeesters van de PGV zijn heel tevreden met de huidige stand van de Kerkbalansthermometer. Zij zijn de gemeenteleden dan ook dankbaar voor de gedane toezeggingen en de al verrichte betalingen.
Met het huidige  bedrag van € 352.000,- zitten we ongeveer op hetzelfde  niveau als in 2021.

Tweede geefmoment
Kijkend naar de, door Covid, geringe  huurinkomsten  in 2021 en in het eerste kwartaal van 2022 en daarnaast naar de enorm gestegen energieprijzen, hebben de kerkrentmeesters onlangs toch moeten besluiten u te  benaderen voor een tweede geefmoment  in de maand september. U gaat daar nog meer over horen.

Nieuwe tafels en stoelen voor de Voorhof
Gelet op het bovenstaande lijkt het wat vreemd dat we binnenkort een grote uitgave gaan doen. De grote zaal in de Voorhof krijgt namelijk nieuw meubilair!
Dit is echter om ARBO-technische redenen absoluut noodzakelijk. De nieuwe tafels zullen verrijdbaar en inklapbaar zijn, de stoelen lichter en makkelijker stapelbaar.
U zult begrijpen dat dit voor Melinda en haar hulptroepen een minder fysieke belasting betekent. En wat mooi meegenomen is, is dat de Voorhof er straks dan ook een stuk aantrekkelijker en gezelliger uit zal zien. En dat zal niet alleen ons, maar ongetwijfeld ook de verhuurbaarheid ten goede komen.

Comments are closed.