home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
  • Zo 19 Jan 10:00 - Diensten >>>
aankondiging
Protestantse Gemeente Voorburg

Zomerkamp Voorburg (GHZV)

 logo_ghzv.png

 Het is 1982. In een kamphuis in Lemele vindt het eerste GHZV plaats. Nu, zevenendertig jaar later, bestaat het kamp nog steeds. Het Gereformeerd Hervormd Zomerkamp Voorburg wordt georganiseerd vanuit de verschillende kerken in Voorburg. De naam hebben we gehouden, want na al die jaren is het GHZV een begrip in Voorburg en omstreken, tegenwoordig zijn we onderdeel van de Protestantse Gemeente Voorburg.

De leiding van het GHZV is in handen van twintig enthousiaste vrijwilligers, waarvan het merendeel zelf als kind is mee geweest. Er is zelfs een aantal leiding dat in de voetsporen van hun ouders treedt

Wij zijn een zomerkamp voor alle kinderen uit Voorburg en omstreken, georganiseerd vanuit de Voorburgse kerken. Elk jaar gaan we met zo’n 75 tot 90 deelnemers in de 5e week van de basisschoolvakantie naar een kamphuis (met slaapzalen) in Nederland. Er zijn activiteiten speciaal voor de junioren (8 t/m 12 jaar) en voor de senioren (13 t/m 17 jaar), maar ook gemeenschappelijke activiteiten, zoals het dagelijkse eten, een sportmiddag en een kampdienst. De leiding aan het woord:
“Laat je als junior meeslepen in een spannend verhaal of ga mee met de ‘special activity’ (elk jaar weer een verrassing) van de senioren. Tijdens het kamp speel je toffe spellen, is er een sportdag, kampdienst, spooktocht en zijn er verschillende binnen- en buitenactiviteiten. De week wordt afgesloten met een bonte avond waar jij jouw talent kan laten zien!”

Wilt u meer weten? Kijk dan op onze website: www.ghzv.nl

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Irene Geers-Fahner Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.