home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
  • Zo 23 Feb 10:00 - Diensten >>>
aankondiging
Protestantse Gemeente Voorburg

Jeugd van 0 - 12 jaar

Crèche

lammetjes_2.jpg

Contactpersoon:

Tijdens de kerkdienst is er ook opvang voor de kleinste kinderen in de Voorhof. Elke week is er 1 oppasser die met de kleintjes een boekje leest, een puzzel maakt of gezellig gaat kleuren. We hebben momenteel 9 personen die meedraaien; je hebt dus 1x per 9 weken 'dienst'. We zoeken altijd nog nieuwe mensen; met name jonge ouders. Dus meld je aan!

 

Kinderdienst op zondagmorgen 

noach_04.jpgWe vinden het belangrijk dat kinde-ren (4-12 jaar) zich thuis gaan voelen in de kerk, dat ze zich gekend weten door de mensen in de kerk en door God. We willen hen vertrouwd maken met de God van de bijbel die van hen houdt en er altijd voor hen wil zijn. We hopen dat ze Hem leren kennen en met Hem door het leven gaan. Daarom is er tijdens de dienst in de Oude Kerk een kindermoment en gaan we daarna naar onze eigen ruimte om het verhaal op het niveau van de kinderen te vertellen en daarover te praten en te knutselen.
De kinderen komen weer terug in de kerk voordat de zegen wordt uitgespro­ken.

Deze kleurplaat van de ark van Noach kun je printen en inkleuren!

In 2015 zijn we begonnen met zo nu en dan een bijbelverhaal volgens de methode Godly Play. Verschil is o.a. dat de kinderen niet meer terug komen in de dienst. Meer hierover leest u hier>>.

 

Met de leiding van de kinderdienst kunt u contact opnemen als u mee wilt helpen!
Stuur een mailtje naar:
scriba.oudekerkvoorburg @ gmail.com 

Gelske van der Duin