Kinderen 4 t/m 12 jaar

Kinderdienst op zondagmorgen

Iedere zondagmorgen is er kinderdienst voor kinderen van 4-12 jaar. Tijdens de kerkdienst worden de kinderen naar voren geroepen en gaan zij met de leiding naar naar hun eigen ruimte. De kinderen komen weer terug in de kerk voordat de zegen wordt uitgespro­ken.

Inhoud

Wekelijks worden Bijbelverhalen aan de kinderen doorgegeven op een eigentijds manier, er wordt gezongen en er is een creatieve verwerking (tekenen, knutselen, spelvorm). Wij gebruiken het materiaal van Bijbel Basics. De kinderen zamelen geld in voor Moquisa, een kinderproject in Oeganda.

Feesten

De kerkelijke feesten (o.a. het kinderkerstfeest) zijn hoogtepunten voor de kinderen waaraan door de leiding van de kinderdienst veel aandacht wordt besteed. 

Godly play

In 2015 zijn we begonnen met 1x in de maand een bijbelverhaal volgens de methode Godly Play. Verschil is o.a. dat de kinderen niet meer terug komen in de dienst. 

Meedoen

Met de leiding van de kinderdienst (Femke, Gelske en Irma) kunt u contact opnemen als u mee wilt helpen! Stuur een mailtje naar de webmaster.