KPV ds. Leneke Marchand

De leergang Klinisch Pastorale Vorming, die ik afgelopen jaar had zullen doen, gaat nu eindelijk beginnen. Ik zie er naar uit om met collega’s grondig te gaan leren en reflecteren over ambt, pastoraat, kerk en mijn eigen plaats daarin. Van 6 t/m 22 september ben ik steeds de maandag tot en met de woensdag in het Dominicanenklooster van Huissen, waar de cursus gegeven wordt door de Protestantse Theologische Universiteit. De resterende dagen van de week zijn gereserveerd voor het maken van opdrachten, verslagen en het lezen van literatuur. Het volgende blok van 3 weken vindt plaats in november. Het betekent dat ik in die weken een aantal van mijn taken in de gemeente laat liggen of er op een wat lager pitje bij betrokken ben. Hoe dat er uit gaat zien, moet ik zelf ook nog een beetje ontdekken. Ik heb er vertrouwen in dat we wel een weg zullen vinden en dat veel dingen ook gewoon lopen als ik er even niet ben! Als het gaat om crisis en overlijden kunt u op de dagen van mijn afwezigheid contact zoeken met ds.Giel Schormans.

Ds. Leneke Marchand volgt in het seizoen de cursus Klinisch Pastorale Vorming.
Zij is afwezig op:

6 – 22 september, steeds van maandag t/m woensdag

8 – 24 november, idem

10 – 26 januari, idem

14 – 30 maart, idem

23 en 24 mei, maandag en dinsdag

Comments are closed.