App groepen

Martini Mannengroep

Wie heeft er zin om in goed gezelschap eens in de vier a zes weken bij de Kompaan een borrel te drinken? Het idee is heel simpel: we hebben een appgroep voor mannen van de Oude Kerk uit Voorburg e.o. en eens in de zoveel weken drinken we op donderdag of vrijdagavond een borrel en voeren we het goede gesprek over werk, geloof, sport etc.

In beweging

In 2019 zijn wij begonnen met een initiatief om samen op de wielrenfiets te stappen. Er is een app groep opgezet waar fietsers zich kunnen aanmelden om op een doordeweekse avond een aantal kilometers te fietsen. Wij vertrekken in de omgeving van Voorburg en variëren onze route langs natuur en autoluwe wegen. Heb je zin om deel te nemen en te kijken wanneer het jou schikt om mee te fietsen? 

Dames Leesclub

Wat ontdek je door met anderen over een biografie of een roman te praten? En wat maakt een boek goed? Hoe gaaf is het om ervaringen en wijsheden uit boeken onderling te bespreken?
In september jl. is de Dames leesclub OK gestart. Op woensdag 6 november hadden we een tweede bijeenkomst waarvoor we het boek ‘Zoveel Liefde’ van Edith Schouten lazen; een historische roman over de Voorburgse mevrouw Betsy Groen van Prinsterer.

Op de avond zelf wordt er door een van de deelnemers een korte inleiding gedaan. Het gesprek daarna gaat vooral over hoe het leven van het boekpersonage is geweest, welke keuzes zij heeft gemaakt en wat we daar zelf uit kunnen meenemen. En daarbij is het vooral gezellig!

Als je je wilt aanmelden of (alvast) deelnemen aan de app-groep, laat het weten aan Karin van der Velden-Aleman