Martinigemeente kerkapp

Onze eigen Martinigemeente Voorburg app is er!

Via de kerkapp blijf je op de hoogte van het laatste kerknieuws, kun je de agenda met activiteiten bekijken, berichten plaatsen of iemand opzoeken in het smoelenboek.

Klik hier om de Apple app te installeren
Klik hier voor de Android app te installeren

Bij de kerkapp hoort een handleiding, u kunt deze hier terugvinden.

De app werkt met verschillende groepen, iedere groep heeft een beheerder, deze heeft als taak ervoor te zorgen dat de juiste mensen in de groep zitten, dat de agenda wordt bijgehouden en waar nodig modereren, omdat we willen dat er relevante informatie wordt geplaatst en discussies positief blijven.

Marianne de Nooij en Arjan van Mourik, hartelijk dank voor al jullie werk! 

Collecteren via de kerk-app kan nu ook!

Zoals u wellicht hebt gemerkt is in de kerk-app nu ook de collectemodule aangesloten. Met dank aan het college van diakenen en kerkrentmeesters. Iedere zondag komen de collectedoelen voor de aankomende week onder ‘geven’ te staan, tijdens de (online)-dienst kunt u een bedrag geven. Er zijn twee manieren om aan een collecte te geven.

Twee manieren
1. Eerst saldo opwaarderen en daarna uit dat saldo aan collectes geven
(Net zoals bij het kopen van papieren collectebonnen en die per collecte geven) De kosten voor saldo opwaarderen zijn € 0,24
 2. Zonder saldo direct aan collecten geven. Dan betaalt u € 0,24 per keer dat u geeft. Het is dus raadzamer om zo nu en dan uw saldo op te waarderen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de app-beheerders: Marianne de Nooij en Arjan van Mourik (contactgegevens staan in het adresboek in de app).

Reacties zijn gesloten.