WELKOM IN DE OUDE KERK

Nieuw in de Oude Kerk?

Ben je verhuisd en/of zoek je een nieuwe gemeente? Je bent van harte welkom op zondagmorgen in de Oude Kerk om een keer een dienst bij te wonen. Jong of oud, single of gehuwd, gelovig of zoekend, homo of hetero, donker of blank, gezond of ziek: we vinden het fijn dat je er bent. Er wordt niets van je als gast verwacht, behalve dat je respecteert wat er gebeurt. Tijdens de dienst wordt er twee keer gecollecteerd voor een goed doel en voor de kerk zelf, dit is op vrijwillige basis.

Er staat een stoel voor je klaar

Enerzijds is de kerkdienst de centrale samenkomst voor de gemeente, anderzijds streven we er ook naar dat de samenkomsten inspirerend en behulpzaam zijn voor hen die twijfelen of zich aan ‘het begin’ voelen staan. Na de morgendienst is er gelegenheid koffie te drinken in de Voorhof (het gebouw naast de kerk), daar is iedere zondag een gastheer/vrouw die je meer kan vertellen over onze gemeente of het christelijk geloof. Ook kun je hier een informatiepakket krijgen.

Kennis maken

Wil je meer informatie over onze gemeente, of heb je vragen, neem dan contact op via het contactformulier. Dan zal iemand van de kerkenraad contact opnemen voor een persoonlijke- of belafspraak.