Aanmelden voor kerkdiensten

Om in aanmerking te komen voor een uitnodiging voor een kerkdienst moet u zich eenmalig aanmelden.

U kunt u aanmelden door te klikken op de volgende link:

https://app.kerktijd.nl/member/register/5747618b-745a-4ab6-81b5-274d1feabfc3

 

Het wijst zich vanzelf met onderstaande handleiding, maar mocht het u toch niet lukken of hebt u vragen, neem dan even contact op met 06 27338902. Dit is ook het nummer dat nu in gebruik is voor vragen met betrekking tot de deelname aan de diensten.

INSTRUCTIE AANMELDEN KERKDIENSTEN

U kunt u aanmelden door te klikken op de volgende link:

https://app.kerktijd.nl/member/register/5747618b-745a-4ab6-81b5-274d1feabfc3

U komt dan op de aanmeldpagina. Hier kunt u het volgende invullen: uw naam, e-mailadres, aantal personen van uw huishouden en voor welke kerkdienst(en) u wilt worden uitgenodigd. Let goed op: u hoeft slechts één profiel per huishouden aan te maken! U kunt zowel één als beide kerkdiensten selecteren. Wij raden u aan om, indien mogelijk voor u, beide kerkdiensten te selecteren. Hiermee vergroot u uw kansen om regelmatig uitgenodigd te worden. In verband met de kinder- en tienerdienst tijdens de tweede dienst adviseren we gezinnen met kinderen de dienst van 11.00 uur te selecteren.

Een voorbeeld vindt u hieronder.

U ziet hier dat de familie zich met vijf personen aanmeldt. Dat zijn de personen in het huishouden van 13 jaar en ouder. Kinderen jonger dan 13 jaar hoeft u niet aan te melden, die mogen altijd meekomen.

Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u een bevestigingsmail in de mailbox van het door u opgegeven e-mailadres. In deze e-mail wordt u verzocht uw aanmelding te bevestigen, zoals in het voorbeeld hieronder:

Nadat u uw aanmelding heeft bevestigd, is uw persoonlijke profiel op de website aangemaakt. Dit ziet er uit als volgt:

Zoals u kunt zien staan hier de door u ingevoerde gegevens. U kunt uw persoonlijke gegevens altijd wijzigen via ‘bewerk gegevens’ aan de linkerkant. Tevens kunt u aan de rechterkant nog uw voorkeuren wijzigen voor de kerkdienst(en) waarvoor u wilt worden uitgenodigd.

INSTRUCTIE BIJ UITNODIGING VOOR EEN KERKDIENST

Nu uw inschrijving compleet is, ontvangt u t.z.t. een uitnodiging voor een kerkdienst. Dit gaat op roulatiebasis zodat iedereen even vaak aan de beurt komt. Deze uitnodiging ziet er als volgt uit:

Het is van belang om binnen 48 uur te reageren. Doet u dat niet, dan komt uw uitnodiging sowieso te vervallen.

Kunt u niet naar de kerkdienst komen, dan klikt u eenvoudig op ‘Ik Kom Niet’. Uw uitnodiging komt dan te vervallen en u wordt later weer uitgenodigd voor een andere kerkdienst. Wilt u de kerkdienst wél bijwonen, dan klikt u op ‘Ik Kom Wel’. Het volgende scherm verschijnt dan:

Mochten er minder personen naar de kerkdienst komen dan waaruit het door u opgegeven huishouden bestaat, dan kun u dit getal hier nog naar omlaag wijzigen. Dit is belangrijk omdat er dan weer plekken vrijkomen voor andere gemeenteleden. U kunt echter niet méér personen toevoegen dan waaruit het door u opgegeven huishouden bestaat.

Als u het aantal personen verlaagt, dan komt u ter controle nog op het volgende scherm:

Hierna is uw aanmelding voor de dienst compleet en krijgt u nog onderstaande bevestiging in uw mailbox:

Bewaar deze email want als u ziek wordt of toch niet kunt komen om een andere reden kunt u dat melden via de link in deze mail. Bij afmeldingen gaat er een uitnodiging uit naar een ander gemeentelid dus doe dit tijdig.

Indien u hierover vragen hebt kunt u ons bellen op nummer  06 27338902.

 

Bekijk ook het Gebruiksplan voor de Wijkgemeente Martin

Comments are closed.