Ouders

Hieronder tref je een aantal activiteiten die wij voor ouders organiseren. Voel je vrij om aan te sluiten bij één van deze activiteiten 

Lunchgroep Ouders met jonge kinderen

‘Geloven’ is in deze tijd niet meer vanzelfsprekend. Daar lopen we als ouders tegenaan en daarmee komen ook onze kinderen al jong in aanraking. Omdat wij onze kinderen gelovig willen opvoeden en willen groeien in ons geloof, zoeken we elkaar op. Wij, ouders en kinderen, komen ongeveer een keer in de maand samen in De Voorhof o.l.v. ds. Leneke Marchand. Om samen te eten, plezier te hebben, om elkaar te bevragen, te steunen, en te stimuleren in het leven met God.

Agenda

Dit evenement vind eens per maand plaats. Wilt u weten wanneer? dan kunt u in de agenda kijken wanneer het volgende bijeenkomst plaats zal vinden.

Wilt u meer weten over de lunchgroep en de bijeenkomsten? Neemt u dan contact op met :

KOFFERTJESPROJECT voor ouders

Bij de doop heeft je kind een belofte meegekregen: de naam van God is met je eigen naam verbonden. Wij geloven dat God je hele leven met je mee gaat. Soms is dat duidelijk voor je, en soms herken je Hem niet. Hoe beter je Hem leert kennen, hoe eerder je Hem op je levensreis ook herkent! In dit koffertje vind je allerlei boekjes en dingen die iets te maken hebben met jullie en met God en we hopen dat dit zal helpen om Hem beter te leren (her)kennen! Nieuwsgierig geworden? Laat ’t ons weten, dan kun je ‘t koffertje 3 weken lenen! 

 

Potluck maaltijd met ouders van 16+jongeren; 

Vroeger zat je met je kinderen in de kerk, nu zijn die tiener of jongvolwassen (tussen de 16 en ?). Misschien deed je zelf mee in de leiding van de kinderdienst of was je lid van een oudergroep in de kerk. Hoe kijk je terug op die tijd? Is geloven en kerkgaan anders nu je kind (-eren) een eigen wegen zoekt/zoeken? Welke vragen en thema’s houden je nu bezig? Laten we elkaar een keer ontmoeten rond een maaltijd. Ben je geïnteresseerd, geef dan je naam en emailadres door, dan volgt er een datumprikker.