Parkeerontheffing kerkterrein

STORING in SYSTEEM PARKEERONTHEFFING: Er wordt momenteel toch bekeurd ondanks dat u al een parkeerontheffing hebt aangevraagd voor het Huygenskwartier. Er is inmiddels hierover contact geweest met de gemeente Leidschendam-Voorburg. Men hoopt het probleem snel te kunnen oplossen. In ieder geval moet u de onterechte bekeuring niet betalen en vooralsnog ook geen bezwaar indienen.  Inmiddels 4 jaar geleden is de kentekenhandhaving in het Huygenskwartier ingevoerd. Dit betekent dat in januari binnenkort de meeste ontheffingen weer aflopen en opnieuw aangevraagd moeten worden. Indien u in het verleden een ontheffing heeft aangevraagd, heeft u tevens een mail gekregen met de bevestiging. Een jaar na datum van deze mail is de datum tot wanneer de ontheffing geldig is. Controleer dus uw email van vorig jaar en vraag tijdig een nieuwe aan indien u nog steeds gebruik maakt van het parkeerterrein van de Oude Kerk!

Vraag de link aan  via de mail :  klik hier  . Na uw aanvraag via de link krijgt U dan gelijk de bevestiging ervan per mail.

Heeft u nog geen ontheffing of weet u niet meer wanneer uw ontheffing afloopt, dan adviseer ik u om nu alvast via de link een nieuwe ontheffing aan te vragen en de bevestiging daarvan goed te bewaren, zodat u volgend jaar weet wanneer u een nieuwe ontheffing moet aanvragen. Hiermee voorkomt u dat u onverhoopt een boete krijgt.

Reacties zijn gesloten.