Parkeerontheffing kerkterrein

Een jaar geleden is de kentekenhandhaving in het Huygenskwartier ingevoerd. Vanaf eind januari zijn er destijds jaarontheffingen verstrekt. Dit betekent dat binnenkort de eerste ontheffingen aflopen en opnieuw aangevraagd moeten worden. Indien u destijds een ontheffing heeft aangevraagd, heeft u tevens een mail gekregen met de bevestiging. De datum van deze mail is tevens de datum waarop de ontheffing een jaar later verloopt. Controleer dus uw email van vorig jaar wanneer uw ontheffing verloopt en vraag tijdig een nieuwe aan indien u nog steeds gebruik maakt van het parkeerterrein van de Oude Kerk!

De gemeente stuurt u dit jaar nog een herinnering, omdat de kentekenhandhaving vorig jaar is ingevoerd en u zich wellicht niet bewust bent dat u deze ontheffing zelf moet verlengen. Voor de toekomst dient u echter zelf in de gaten te houden dat uw ontheffing tijdig verlengd moet worden.

Dit kan heel eenvoudig via de link www.lv.nl/parkerenkerk U krijgt dan gelijk de bevestiging van uw aanvraag.

Heeft u nog geen ontheffing of weet u niet meer wanneer uw ontheffing afloopt, dan adviseer ik u om nu alvast via de link een nieuwe ontheffing aan te vragen en de bevestiging daarvan goed te bewaren, zodat u volgend jaar weet wanneer u een nieuwe ontheffing moet aanvragen. Hiermee voorkomt u dat u onverhoopt een boete krijgt.

Comments are closed.