Verhuur

Op zondagen en kerkelijke hoogtijdagen wordt de Oude Kerk gebruikt voor de erediensten. Daarbuiten is de kerkruimte eventueel beschikbaar voor concerten of bijzondere bijeenkomsten. 

De Oude Kerk heeft een capaciteit van 375 zitplaatsen en heeft een goede akoestiek. Ook is het mogelijk de fraaie Yamaha vleugel te huren.

Informeer naar de mogelijkheden voor verhuur, voorwaarden en tarieven bij de koster of bij de voorzitter van de kerkenraad: zie contactpagina. 

Tarieven: Huurtarieven 2022

Betalingen betreffende verhuur dienen te worden overgemaakt op rekeningnr. NL 29 RABO 0373 7311 24 tnv. Protestantse Gemeente Voorburg.  

Verhuur Voorhof

In het bijgebouw de Voorhof bevindt zich een grote zaal, die gebruikt kan worden voor o.a. het geven van lezingen en presentaties en houden van vergaderingen. De zaal is geschikt voor de ontvangst van groepen tot ongeveer 100 personen. Onderstaand verschillende opstellingen:

Lezingen vergaderingen of films in de Grote Zaal


 

Ook zijn er enkele kleinere zalen die gehuurd kunnen worden voor kleinere vergaderingen of koorrepetities (piano is beschikbaar).

Kleine zaal voor groepen tot ca 20 personen


De huiskamer voor groepen van 8 -10 personen