Verhuur

Op zondagen en kerkelijke hoogtijdagen wordt de Oude Kerk gebruikt voor de erediensten. Daarbuiten is de kerkruimte eventueel beschikbaar voor concerten of bijzondere bijeenkomsten. 

De Oude Kerk heeft een capaciteit van 375 zitplaatsen en heeft een goede akoestiek. Ook is het mogelijk de fraaie Yamaha vleugel te huren.

Informeer naar de mogelijkheden voor verhuur, voorwaarden en tarieven bij de koster of bij de voorzitter van de kerkenraad: zie contactpagina. 

Tarieven: Huurtarieven 2021

Betalingen betreffende verhuur dienen te worden overgemaakt op rekeningnr. NL 29 RABO 0373 7311 24 tnv. Protestantse Gemeente Voorburg.  

Verhuur Voorhof

In het bijgebouw de Voorhof bevindt zich een grote zaal, die gebruikt kan worden voor o.a. het geven van lezingen en presentaties en houden van vergaderingen. De zaal is geschikt voor de ontvangst van groepen tot ongeveer 100 personen.

Zonder coronatoegangsbewijs (QR code en geldige legitimatie) is er  geen toegang bij concerten, evenementen  of bijeenkomsten mogelijk.  
Controle bij de deur is de verantwoordelijkheid van de huurder/gebruiker van de Oude Kerk en Voorhof.

Voor bezoek aan concerten, evenementen,  of (niet kerkelijke)  bijeenkomsten in de Oude Kerk of Voorhof heeft u een officieel Coronatoegangsbewijs (QR code) en een geldig identiteitsbewijs nodig. Dit kan een negatieve testuitslag (van max 24 uur oud) zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona. Deze zet u met de Coroacheck-app om in een QR code die u samen met uw identiteitsbewijs bij de controle laat zien om toegang te krijgen tot het concert of bijeenkomst die u gaat bezoeken. U kunt via coronacheck.nl ook  een papieren toegangsbewijs genereren. Kijkt u op coronacheck.nl voor meer informatie.

Lezingen of films in de Grote Zaal

de Grote Zaal

Ook zijn er enkele kleinere zalen die gehuurd kunnen worden voor kleinere vergaderingen of koorrepetities (piano is beschikbaar).

Kleine zaal voor groepen tot ca 20 personen


De huiskamer voor groepen van 8 -10 personen